Webbiteurastamon käyttöohjeet

Tervetuloa käyttämään POROPEDA-hankkeessa tuotettua Webbiteurastamoa!

Oletkin jo löytänyt visualisoinnin käyttöohjeet. Katsotaan ensin läpi yleisnäkymän eri alueet:

1. Palaa takaisin www.virtuaaliteurastamo.fi sivustolle

2. Infopainike: Webbiteurastamon käyttöohjeet

3. Kameran näkökulman vaihto teurastamon sisälle tai kokonäkymään

4. Teurastamon sisällä liikkuminen

5. Vaihda visualisointi kokoikkuna-näkymään (fullscreen)

6. Visualisoinnissa avattava painike, josta pääset tarkastelemaan aiheen sisältöjä

Visualisoinnissa liikkuminen tai kameran liikuttelu tapahtuu hiirellä. Hiiren rullaa pyörittämällä saat kuvaa lähemmäs tai kauemmas.

Painamalla hiiren oikeaa painiketta pohjaan ja samalla hiirtä liikuttamalla, pystyt liikuttamaan visualisoinnin kuvakulmaa. Vaihtoehtoisesti voit klikkailla myös ruudun keskellä alhaalla olevia nuolipainikkeita zoomaamiseen tai kameran kulman liikuttamiseen.

Sisältöpainikkeita klikkaamalla pääset tarkastelemaan painikkeen aihealueen sisältöjä. Teurastusvaiheen painikkeissa ensimmäisenä näkymässä on teurastusvaiheesta tuotettu animaatiovideo. Suosittelemme avaamaan videon koko ruudulle tai eri ikkunaan, mikäli se näyttää liian pieneltä esikatselussa. Muista muuttaa videon laatu paremmaksi videon oikeasta alakulmasta (Full HD: 1080p).

Tarkastele muita sisältöjä normaalisti hiiren rullalla alaspäin skrollaten. Voit poistua sisältöikkunasta painamalla oranssia ruksia oikeassa yläkulmassa.

Huomioi, että Webbiteurastamo on suunniteltu tietokoneella selaimessa käytettäväksi, joten puhelimella tai tabletilla ei saa oikeanlaista käyttökokemusta.